Tijdens de twee workshoprondes kan je kiezen uit de volgende workshops!

Joriene Beks en
Nicole Luttenberg
Psychologische veiligheid in teams

Joriene  Beks

In deze workshop krijg je inzicht in wat psychologische veiligheid is en hoe groot het belang ervan is binnen teams. Spoiler alert: als je het eenmaal doorhebt, kan je het nooit meer niet zien! Vervolgens ga je leren hoe jij als teamcoach psychologische veiligheid kan creëren. Joriene en Nicole gaan het gesprek met je aan en brengen je met verschillende werkvormen ook letterlijk in beweging. Met deze workshop krijg je de tools om meteen aan de slag te kunnen met de psychologische veiligheid van je team om er zo snel mogelijk de vruchten van te plukken.
Workshopronde 1: Joriene Beks Deze workshop zit vol
Workshopronde 2: Nicole Luttenberg
   
Bregje Spijkerman Hybride teams

Bregje Spijkerman

Of je er als teamcoach enthousiast over bent, of niet; het is hybride werken wat de klok slaat. Trainer, teamcoach en Teamtalk-directeur Bregje Spijkerman vertelt jou de ins en outs van hybride samenwerken en je maakt kennis met de essentiële thema’s in groepsdynamiek bij hybride teams. Bovendien ga je aan de slag met het Teamkompas, waarmee jij zelf een hybride teams langs de meetlat gaat leggen. Want juist zonder het kantoor als bindmiddel, wil je individueel doorploeteren voorkomen en is een gezond en sterk hybride team van ongekende waarde.
   
Jobbeke de Jong Energie naar de taak

Jobbeke de Jong

Gezonde samenwerking levert een enorme bak energie op, terwijl ongezonde samenwerking uitput. Wat zijn de randvoorwaarden om de energie richting de gezamenlijke taak te laten stromen in zowel boven- als onderstroom? En wat vraagt dit van jou als teamcoach? In deze workshop neemt Jobbeke de Jong, directeur Tachles en organisatiepsycholoog je mee naar de antwoorden op deze vragen en geeft ze je concrete handvatten die jij meteen kan toepassen in jouw dagelijkse praktijk als teamcoach.
   

Daan V. 
Rookmaaker

Niet duiken in de onderstroom

Daan V. Rookmaaker

Binnen teams kan ‘de onderstroom’ een grote rol spelen. Vaak hebben teamcoaches de neiging om er een flinke duik in te nemen. Maar is ‘teamtherapie’ wel goed voor een team? Of zelfs nodig? Aan de hand van de richtlijn ‘werk zo oppervlakkig als kan, en zo diepgaand als moet’ laat teamcoach en directeur van Leading Edge Training Daan V. Rookmaaker je zien hoe je met een duidelijke ontwikkelopdracht teams kan laten focussen op daar waar het moet: de afgesproken doelstelling. 
   

Margit Sleeuwenhoek & Martijn Vroemen

Inzichten en interventies vanuit TA 

Margit Sleeuwenhoek

Wanneer we een team op psychologisch niveau (weer) gezond willen hebben, is het gebruik van de Transactionele Analyse (TA) een bijzonder goede tool; je moet als teamcoach immers stevig zelfinzicht hebben en met TA interveniëer je vanuit heldere concepten.
Vanuit de Transactionele Analyse laat Margit Sleeuwenhoek – ondersteund door Martijn Vroemen – je in deze workshop reflecteren op twee concepten; de drama- en de winnersdriehoek en real feelings and racket feelings. Je kijkt naar teams in het algemeen en staat stil bij je eigen functioneren, zodat je aan het eind van deze workshop kunt grinniken om je favoriete rotgevoel.
   
Aty Boers Eén systeem, twee methodes

Aty Boers

Systeemgericht en systemisch werken worden vaak op één hoop gegooid. Met beiden methodieken worden teams door de systeembril bekeken, maar de werkwijze en de interventies zijn verschillend. In deze workshop wordt één casus vanuit zowel het systeemgerichte perspectief als vanuit het systemisch perspectief benaderd. Aty Boers maakt op deze manier glashelder waar de verschillen en overeenkomsten liggen. En jij ervaart zelf wat bij jouw manier van werken past en wat je aan je toolbox wilt toevoegen.  
eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren