09.00 uur            ONTVANGST
   
09.30 uur Opening door dagvoorzitter Jaco van der Schoor

Jaco van der Schoor

Dagvoorzitter Jaco van der Schoor neemt je mee naar de basis door op geheel eigen wijze de belangrijkste ingrediënten van een gezond team te schetsen.
   
09.45 uur Aty Boers - De rollen van de teamcoach

Aty Boers

Over wat precies 'een gezond team' is kun je van mening verschillen. En over wat de rol van jou als teamcoach daarin is dus ook. Ben jij de 'teamdokter' die ingrijpt als het niet goed loopt? Of ben jij een fitnesstrainer met focus op teamontwikkeling? Aan de hand van de trends en ontwikkelingen binnen teamcoaching vertelt Aty over de verschillende rollen die jij als teamcoach op je kan nemen en wat dat betekent voor je benadering; niet alleen van het team zelf, maar ook van de organisatie waar dat team deel van uitmaakt. In deze keynote krijg je handvatten om je rol als teamcoach (nog) professioneler in te vullen.   
   
10.15 uur Martijn Vroemen - Een gezond team in een ongezonde omgeving

Martijn Vroemen

Martijn Vroemen houdt een pleidooi voor een holistische benadering van teamgezondheid. Daarbij focust hij op de mentale en spirituele dimensie van het team en gaat hij in op de vraag hoe jij als teamcoach de juiste accenten legt om je team gezond te krijgen en houden. Vervolgens belicht hij vanuit de systemische benadering de relatie tussen team en omgeving. Hoe creëer je een betere weerstand van een team, zelfs als de omgeving niet teamvriendelijk is? 
   
10.45 uur PAUZE
   
11.15 uur Ron Blaauw - Uit de keuken

Ron Blaauw

Waar komt een teaminspanning meer tot uiting dan in de keuken van de bekendste en origineelste chef-kok van Nederland? Ron Blaauw deelt met jou zijn inzichten en ervaringen over hoe hij zijn teams tot geweldige prestaties weet te brengen, zonder concessies te doen aan zijn kernwaarden.
   
11.45 uur Paneldiscussie
 
Dagvoorzitter Jaco van der Schoor stelt samen met jou vanuit het publiek en keynotesprekers Aty Boers, Martijn Vroemen en Ron Blaauw verschillende invalshoeken en inzichten binnen teamcoaching ter discussie. De kernvraag: waar sta jij nu als teamcoach en hoe wil je je verder ontwikkelen?
   
12.15 uur LUNCH
   
13.00 uur Workshopronde 1
  Bekijk hier het programma.
   
14.30 uur PAUZE
   
14.45 uur Workshopronde 2
  Zie workshopronde 1.
   
16.15 uur Afsluiting 
 
Dagvoorzitter Jaco van der Schoor belicht de belangrijkste learnings van de dag, zodat jij met alle inzichten en tools door kan naar de ...
   
16.30 uur FEESTELIJKE BORREL

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren