Jaco van der Schoor

Jaco van der Schoor

Jaco van der Schoor is organisatiepsycholoog en expert op het gebied van teamontwikkeling. Hij is directeur/eigenaar van Mensen in Bedrijf. Hij adviseert en begeleidt managementteams van grote organisaties op het gebied van samenwerking.

Jaco schreef (samen met andere auteurs) diverse boeken, waaronder Tools voor teams en Handboek procesbegeleiden voor teamcoaches.

Aty Boers

Aty Boers

Aty Boers is directeur van opleidingsinstituut Coach Boulevard, organisatiekundige, coach en trainer. Ze is al meer dan 20 jaar betrokken bij grote verandertrajecten, op het raakvlak van business en ICT. Daarnaast is zij medeoprichter van adviesbureau Valuebridge en zeer succesvol als auteur.

Aty schreef (samen met Marijke Lingsma) diverse boeken, waaronder De 10 principes van agile-lean teamcoaching en 75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching.

Martijn Vroemen

Martijn Vroemen

Martijn Vroemen is oprichter van Teamchange, een netwerk van professionals die met teams en verandering werken. Hij adviseert en coacht teams en organisaties in verandering en is expert op het gebied van teamontwikkeling en omgaan met weerstand bij veranderen. 

Martijn is auteur van diverse boeken. Zijn Handboek Teamcoaching werd uitgeroepen tot het Ooa- Boek van het jaar 2018.

Ron Blaauw

Ron Blaauw

​​Ron Blaauw behoort tot de gastronomische top van Nederland. Deze meesterkok, creatieve ondernemer en zakelijke durfal barst van de ideeën die hij voortdurend omzet naar vooruitstrevende concepten. Als spreker inspireert en motiveert hij mensen met zijn passie voor modern en duurzaam ondernemerschap. Hij vertelt met veel humor over zijn eigen successen, valkuilen en leermomenten.

Joriene Beks

Joriene Beks

Joriene Beks is bedrijfskundige en expert in het creëren van psychologische veiligheid. Als coach, adviseur en gastspreker helpt zij organisaties een continu lerende cultuur te ontwikkelen. Zij koppelt 'de mens' aan organisatiedoelstellingen, waardoor resultaten worden behaald op een energieke en doeltreffende manier. Aan de hand van concrete analyses verbeteren organisaties hierdoor de resultaten duurzaam. Gebruikmakend van haar ruime praktijkervaring weet zij mensen en teams op onderbouwde, bevlogen én nuchtere wijze hiertoe in beweging te zetten. Samen met Hans van der Loo schreef Joriene Veldgids psychologische veiligheid en Psychologische veiligheid.

Bregje Spijkerman

Bregje Spijkerman

Bregje Spijkerman is ondernemer, trainer, auteur van o.a. Hybride Teams en podcaster voor het mede door haar opgerichte Bazenradio. Ze is oprichter van opleidingsbureau Spijkerman Trainingen en Teamtalk.

Samen met Erasmus Universiteit ontwikkelde Bregje een instrument om teams eenvoudig te analyseren: Het Teamkompas. Hierbij heeft zij ook een uitgebreid online trainingsprogramma voor teams ontwikkeld. Ook werkt ze samen met Nyenrode binnen Executive Education.

Jobbeke de Jong

Jobbeke de Jong

Jobbeke de Jong is organisatiepsycholoog en leidt al jaren professionals op in het coachen van teams in organisaties. Ze is oprichter van Tachles, een netwerk van samenwerkende team- en organisatiecoaches. Tachles biedt opleidingen in interventiekunde en biedt teamprogramma’s in organisaties. Alle interventies zijn gestoeld op systeemdenken en systemisch kijken.

Jobbeke is auteur van Competente mensen, incompetente teams.

Daan V. Rookmaaker

Daan V. Rookmaaker

Daan V. Rookmaaker begeleidt behalve teams ook vaardigheidstrainers in hun ontwikkeling. Daan is eigenaar van Leading Edge Training. Samen met Jaco van der Schoor is hij oprichter van de School voor Procesbegeleiden en schreven ze samen Handboek procesbegeleiden voor teamcoaches.

Margit Sleeuwenhoek

Margit Sleeuwenhoek

Margit Sleeuwenhoek is zelfstandig coach en trainer. Ze is als docent betrokken bij organisaties als Teamchange en Nyenrode. Transactionele Analyse is voor haar de belangrijkste methode in de begeleiding van mensen en teams in leer- en veranderprocessen.

Daan V. Rookmaaker

Nicole Luttenberg

Nicole Luttenberg heeft de afgelopen ruim 20 jaar in en aan bedrijven uit verschillende sectoren geadviseerd, gecoacht en leidinggegeven. Haar missie is om individuen, teams en daarmee organisaties in hun unieke kracht te laten werken. Want alleen dan boek je ook de best mogelijke resultaten, kun je blijven innoveren en ontwikkelen. Met haar ervaring en opleiding kijkt ze naar vraagstukken vanuit het gehele systeem. 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren