Tica Peeman

Tica is directeur en eigenaar van trainingsbureau VIStrainingen. Naast haar professionele werk als trainer en (team)coach, is zij groot liefhebber van golfsurfen en schrijft ze onder het pseudoniem Tica Morgan thrillers. Ook schreef zij vier managementboeken, waaronder de bestseller Heb LEF, durf te veranderen en Team Management.

Tica is expert op het gebied van nieuw en persoonlijk leiderschap en teamprocessen. Samen met haar team begeleidt ze organisaties en teams met veel vakmanschap, nuchterheid en een gezonde dosis zelfspot.

Marijke Lingsma

Marijke is oprichter van opleidingsinstituut Coach Boulevard. Binnen het coachvak wordt ze gezien als ‘toonaangevend en inspirerend’. Als systeemdenker kijkt ze integraal naar organisaties: naar het grotere geheel, in plaats van naar de afzonderlijke delen, zoals het gedrag van één medewerker of teamleider.

Ook heeft Marijke diverse succesvolle coachingsboeken op haar naam staan, waaronder Aan de slag met Teamcoaching, het eerste Nederlandstalige boek over systeemgerichte coaching.

Martijn Vroemen

Martijn is oprichter van Teamchange, een netwerk van professionals die met teams en verandering werken. Hij adviseert en coacht teams en organisaties in verandering en is expert op het gebied van teamontwikkeling en omgaan met weerstand bij veranderen. 

Zijn Handboek Teamcoaching is het Ooa Boek van het jaar 2018.

Aty Boers

Aty is organisatiekundige, coach en trainer. Ze is al meer dan 20 jaar betrokken bij grote verandertrajecten, op het raakvlak van business en ICT. Daarnaast is zij mede-oprichter van adviesbureau Valuebridge en zeer succesvol als auteur.

Ze schreef (samen met Marijke Lingsma) diverse boeken, waaronder De 10 principes van agile-lean teamcoaching en 75 werkvormen voor agile-lean teamcoaching.

 

 

eenvoudig evenementen organiseren
 eenvoudig evenementen organiseren